-

AKSARAYLI GAZİLERDEN BAŞKAN YAZGI'YA TEŞEKKÜR

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ öncülüğünde Aksaraylı Gaziler Kıbrıs Barış Harekâtının 44. yıldönümü vesile ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

AKSARAYLI GAZİLERDEN BAŞKAN YAZGI'YA TEŞEKKÜR
19 Temmuz 2018 - 15:25
Ziyarette Gaziler, dernek faaliyetinden bahsederken Gaziler Derneği Şube Başkanı Mustafa Dağ, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın yaptığı hizmetlerden ve gazilere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Aksaray Belediyesinin her zaman Gazilerin yanında yer aldığını belirten Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, TSK tarafından gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın üzerinden 44 yıl geçtiğini söyledi. Harekât ile birlikte adada Türklerin refaha kavuştuğunu söyledi. 

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kıbrıs Adası’nda Türklerin uğradığı baskı ve zulmü ortadan kaldırmak TSK’nın adaya çıkarma yapmasıyla ilgili olarak “Millet olarak gittiğimiz her yerde adalet ve barış getirdik” dedi.

Başkan Yazgı, ‘Gaziler bizim gururumuzdur’ diyerek Gazilerimizin milletimizin gönlünde hep saygın kişiler olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazgı, nazik ziyaretlerin dolayı Gazilere teşekkür etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum