-

AKSARAYLI GAZİLERDEN VALİ ALİ MANTI'YA ZİYARET

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi gazilerden oluşan heyet ile Vali Ali Mantı’ya ziyarette bulundu. Aksaraylı gazileri Valilik makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Ali Mantı Muharip Gaziler Aksaray Şube Başkanı Gazi Mustafa Dağ’dan bilgi aldı.

AKSARAYLI GAZİLERDEN VALİ ALİ MANTI'YA ZİYARET
31 Aralık 2019 - 16:55


Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi gazilerden oluşan heyet ile Vali Ali Mantı’ya ziyarette bulundu. 



Aksaraylı gazileri Valilik makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Ali Mantı Muharip Gaziler Aksaray Şube Başkanı Gazi Mustafa Dağ’dan bilgi aldı. 



Vali Ali Mantı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Aksaray Şube Başkanlığının gaziler ile birlikte oldukça aktif faaliyetler gerçekleştirdiğini ifade etti.



Şube Başkanı Mustafa Dağ yaptıkları etkinlik ve faaliyetler hakkında Vali Ali Mantı’ya bilgi vererek Sarıkamış Harekatının 105.’ci yıldönümü nedeniyle Aksaray Valiliğinin katkıları kendi imkanları ile Aksaraylı 4 Muharip Gazi ile birlikte Aksaray’ı temsilen Sarıkamış’ta yapılacak etkinliklere katılacaklarını söyledi. 



Vali Ali Mantıya kalpak ve kaşkol takdim eden Gaziler kendilerine her zaman destek veren Vali Ali Mantı’ya teşekkür ettiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum