-

AKSARAYLI GENÇ GÜREŞTE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası 17 Ocak Tarihinde Amasya Spor Salonunda başladı. 3 Gün sürecek olan Şampiyonada İlk gün Aksaray'ı Gururlandıran haber geldi.

AKSARAYLI GENÇ GÜREŞTE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
18 Ocak 2020 - 11:03
Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası 17 Ocak'ta Amasya Spor Salonunda başladı. 3 Gün sürecek olan Şampiyonada İlk gün Aksaray'ı Gururlandıran haber geldi.

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinden Cuma Sarıgül(20) Amasya'da düzenlenen Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.



17 Ocak Cuma günü yapılan Karşılaşmalarda Bütün Rakiplerinin Sırtını yere getiren İşitme Engelli Cuma Sarıgül Gençler 125 Kiloda Türkiye Şampiyonu oldu ve Altın madalya kazandı.



Daha öncede birçok Şampiyonluğu bulunan Cuma Sarıgül Gazetemize verdiği bilgide "Gençler 125 kiloda Türkiye Şampiyonu oldum, Rabbime Şükürler olsun, Darısı İnşallah Haziran Ayında düzenlenecek olan Dünya şampiyonasına, Azimle İnançla Dünya Şampiyonasına Hazırlanacağım ve İnşallah Dünya Şampiyonu olup İstiklala Marşımızı Söyleyeceğiz, bu Şampiyonluğu Bizleri Bu günlere Hazırlayan Hocalarıma, Aileme ve Çok sevdiğim hemşerilerime armağan ediyorum,  Sizlerin destekleri ile İnşallah Daha büyük başarılar için çalışacağım" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum