-

AKSARAYLI GÜLİSTAN YILDIRIM'IN ÜRETİMİNİ YAPTIĞI İSTİRİDYE MANTARINA BÜYÜK TALEP

Aksaray'ın Ağaçören ilçesinden 2018 Yılı Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programında Birinci Olan ve istiridye mantarı üretimi yapan Gülistan Yıldırım üretimini yaptığı istiridye mantarı ile ilçe ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

AKSARAYLI GÜLİSTAN YILDIRIM'IN ÜRETİMİNİ YAPTIĞI İSTİRİDYE MANTARINA BÜYÜK TALEP
20 Aralık 2019 - 16:57
Aksaray'ın Ağaçören ilçesinden 2018 Yılı Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programında Birinci Olan ve istiridye mantarı üretimi yapan  Gülistan Yıldırım üretimini yaptığı istiridye mantarı ile ilçe ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

 Ağaçören Kaymakamı Osman Acar beraberinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Orhan Şahin ile birlikte ilçede  istiridye mantarı üretimi yapan Gülistan Yıldırım'ın üretim yerini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu ve Gülistan Yıldırım'dan istiridye mantar üretimi hakkında bilgi aldı.

             

         Kaymakam Osman Acar, ''Gülistan Yıldırım'ın istiridye mantarı üretimi projesinin ilçede büyük katma değer kazandıracağını, aynı zamanda ilçede ki diğer girişimci kadınlara ilham ışığı  olacağı, buna benzer projelerin artmasıyla ve kadınlarımızı iş hayatına atılmasıyla, ilçenin çehresinin değişeceğini, ilçe istihdamının artacağını ve ilçenin kalkınacağını belirtti.

Ağaçören Kaymakamı Osman Acar Gülistan Yıldırım ve ailesine projelerinde başarılar dileyerek; "kaymakamlık ve şahsım olarak her zaman kendilerine ve buna benzer proje üretecek olan girişimcilere destek vereceğiz'' dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum