-

AKSARAYLI GURBETÇİ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI! EVİNE GELEN GURBETÇİ EVDE FUHUŞ YAPANLARI YAKALADI

Aksaray merkez Laleli mahallesinde bulunan evine, Almanya'dan izne gelen Yusuf A. isimli kişi evin içerisinde iki kişiyi fuhuş yaparken yakaladı.

AKSARAYLI GURBETÇİ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI! EVİNE GELEN GURBETÇİ EVDE FUHUŞ YAPANLARI YAKALADI
27 Mayıs 2019 - 10:54
Gurbetçi  Yusuf A. ve eşi  Aksaray merkez laleli mahallesine bulunan evine izinle geldiler. Evin kapısını açtıklarında İse hayatının şokunu yaşadılar. Evlerinin içerisinde bir bayan ile bir Erkeğin fuhuş yaptıklarını gören Gurbetçi durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri  eve gelerek yaptıkları incelemede gurbetcinin evinde bulunan  eşyalarının  kırıldığı evin bahçe kapısı, ev kapısı ve camlarda bulunan demirlerin sökülerek çalındığı belirlendi. Polis  ekipleri evde fuhuş yapan kişilerin mobese kamerasından motosikletin plakasını belirleyerek kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

HAYATIMIN ŞOKUNU YAŞADIM



 Gurbetçi  Yusuf A.  Eşim ile  ve bir arkadaşım ile birlikte laleli mahallesinde bulunan evime bakmak için geldim, evin kapısının söküldüğü demirlerinin çalındığını fark ettim, evin odalarını gezdiğim sırada evin içerisinde bir bayan ile bir Erkegi  fuhuş yapar iken yakaladım ama bu kişiler elimden kurtularak  motosiklet  ile  kaçtılar. Hayatımın şokunu yaşadım, bu kişilerden şikayetçiyim "dedi.

 

Kaynak: Aksaray İlk Haber

YORUMLAR

  • 0 Yorum