-

AKSARAYLI SANATÇILAR,"YARDIM KONSERİNİ" ŞEHİTLERİMİZDEN DOLAYI 18 KASIM'A ERTELEDİLER

TRT Sanatçısı Ali Şimşek öncülüğündeki Aksaraylı sanatçılar, hasta olan arkadaşlarına maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla düzenleyecekleri “Aksaray Türküleri” adılı konseri Hakkâri’de meydana gelen elim kazada şehit olan ve yaralanan askerlerden dolayı 18 Kasım Pazar Gününe erteledi.

AKSARAYLI SANATÇILAR,"YARDIM KONSERİNİ" ŞEHİTLERİMİZDEN DOLAYI 18 KASIM'A ERTELEDİLER
12 Kasım 2018 - 14:32
 

TRT Sanatçısı Ali Şimşek öncülüğündeki Aksaraylı sanatçılar, hasta olan arkadaşlarına maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla düzenleyecekleri “Aksaray Türküleri” adılı konseri

Hakkâri’de meydana gelen elim kazada şehit olan ve yaralanan askerlerden dolayı 18 Kasım Pazar Gününe erteledi.

 

TRT Sanatçısı Ali Şimşek, konserin ileri bir tarihe ertelenmesiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi

 

“THM Mahalli Sanatçımız Doğan Karakülah arkadaşımız onuruna düzenleyeceğimiz “Aksaray Türküleri” adlı Konseri,Hakkâri’de meydana gelen elim kazada şehit olan ve yaralanan askerlerimizden dolayı bir hafta sonraya yani 18 Kasım 2018 Pazar gününe erteledik. Yüce Mevlam şehitlerimize rahmet eylesin. Yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Milletimizin başı sağolsun.

 

Aksaraylı hemşerilerimizi ve tüm dostlarımızı 18 Kasım Pazar Günü Aksaray Kültür Merkezinde akşam saat 19.30 da arkadaşımız Doğan Karakülah onuruna düzenleyeceğimiz konsere bekliyoruz”

YORUMLAR

  • 0 Yorum