-

AKSARAYLI ve ADANALI TEKSTİL FİRMALARI ATSO'DA BULUŞTU

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) ile Aksaray Girişimci İş Adamları Derneği ( AGİAD ) iş birliği ile düzenlenen ADANAKSARAY ikili iş görüşmeleri programı ATSO konferans salonunda gerçekleşti...

AKSARAYLI ve ADANALI TEKSTİL FİRMALARI ATSO'DA BULUŞTU
11 Aralık 2014 - 12:57
Adanalı Tekstil imalatçılarını Aksaraylı tekstil perakendecileri ile buluşturan program kapsamında ilimizin tekstil perakendecileri Adana’ya gitmeden bölgenin imalatçıları ile bir araya gelirken program katılımcılar tarafından tam not aldı.

Programda konuşan açılış konuşmalarını yapan Aksaray Girişimci İş Adamları Derneği ( AGİAD ) Başkanı Reha Güven, yapmış olduğu açıklama da Aksaray’da yeterli seviyede tekstil imalatçı firmalarının olmadığını dile getirirken, Adana’dan ilimize gelerek bu programın düzenlenmesine katkı sağlayan misafirlere teşekkürlerini iletti. Tekstil sektörünün ülke genelinde önemli bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen AGİAD Başkanı Reha Güven, ikili görüşmelerin aynı zamanda hem imalatçı hem de perakendeci arasında önemli bir diyalog yolu olduğunun altını çizdi.

Adana’dan gelen imalatçı firmaları temsilen konuşma yapan Hasan Ayyıldız ise Aksaray’da böyle bir organizasyonun her iki tarafa da olumlu katkılar sağlayacağını belirtirken Adana’nın yakın zamanda tekstil sektöründe Türkiye’nin ilk sıralarında yer alacağını dile getirdi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “ BAŞARMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK GEREKİR ”

Başarmak için çok çalışmak gerektiğini altını çizen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yapmış olduğu açıklama da; “ Aksaray’ın sanayileşme adına son dönemlerde yapmış olduğu çalışmalar Türkiye’de büyük sesler getirmiştir. Tarım ve Hayvancılık Şehri artık Sanayi şehri ile bütünleşmiş hem tarım da hem sanayi de ilimiz büyük ivmeler kazanmıştır. Bugün bölgede yatırım olanaklarının en uygun olduğu ve yatırımcıların bütün isteklerine cevap veren tek şehir Aksaray’dır. Tekstil sektöründe ilimizde yeterince imalatçı bulunmadığından siz değerli Adanalı imalatçılarımızı organize sanayi bölgemizi gezerek ilimize yatırım yapmaya davet ediyorum. Hem firmanızın gelişimine ve büyümesine büyük bir fark katacaksınız hem de uygun yatırım olanağı ile firmanızın ölçeğini artıracaksınız. Aksaray sizin için bulunmaz bir şehirdir. Bu organizasyon nedeniyle ilimizi de gezerek daha ayrıntılı şekilde görebilirsiniz. Ben bu organizasyonun iki ilimize de faydalı olacağı kanaatinde olarak etkinliğin düzenlemesinde emeği geçen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum” Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum