AKSARAY'A HİZMET İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ABONE OL

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ziyaretine belediye başkan yardımcıları eşlik etti. Müdürlüğün faaliyeti hakkında Başkan Yazgı’ya brifing veren Destek Hizmetleri Müdürü Ali Arı; personellerin, belediye hizmet araçları ile yeni çalışma sezonuna hazır olduğunu ifade etti.

Başkan Yazgı, beraberinde yardımcıları ile birlikte Kademe binasında yer alan tamirhaneye, daha sonrada sırasıyla lastik atölyesi, marangozhane, yağ atölyesi ve ulaşım hizmetleri atölyelerini ziyaret etti.

Atölyelerde çalışan personellere kolay gelsin dileklerinde bulunan Başkan Yazgı, “Belediyecilik işi, bir ekip işidir, gönül işidir. Atölyelerde çalışan personelimizin ve sahada bulunan ekiplerimizin ekip ruhu bilinci taşıdığına eminim. Çünkü sahada güzel bir çalışma sergiliyorlar. Yeri geldiğinde gecesini gündüze katarak çalışıyorlar. Bunu bizzatgörüyor ve biliyorum.  Ben sahada olan ve halkımıza hizmet götüren bütün ekip arkadaşlarıma buradan teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde yer alan diğer hizmet sahalarını ziyaret ederek incelemelerini bu noktalarda sürdürdü.