AKSARAY AK GENÇLER ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

ABONE OL

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları ÜniAk Birimi Genel Başkan Yardımcısı, 4. Bölge Koordinatörü Ahmet Özgür Karabulut, ÜniAk Başkanı İsmail Alkaya, yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları ÜniAk Birimi Genel Başkan Yardımcısı 4. Bölge Koordinatörü Karabulut, Üniversite öğrencileri ile istişare ve durum değerlendirmesi yapmak üzere Aksaray Üniversitesinde ÜniAk Başkanı İsmail Alkaya, yürütme kurulu üyeleri ve öğrenciler ile buluştu.

 

            AK Parti’nin her zaman her yerde bir neferi olduğunu söyleyen Karabulut, “AK Parti davası kutlu bir davadır. Bu davaya Partimizin her kademesinde hizmet etmek büyük bir şereftir, onurdur. Hedefi, millete hizmet olan bu kutlu yolculukta, bizlere destek veren ve herdaim yanımızda olan genç ve dinamik dava arkadaşlarımla bir araya gelmek memnuniyet verici. Yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı ÜniAk Başkanı İsmail Alkaya’ya ve ÜniAK Aksaray ailesinin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

            ÜniAk Başkanı Alkaya ise, “Üniversiteler ve üniversite gençliği bizler için de ülkemiz için de çok değerli. Türkiye gibi bölgesinde ve dünyada jeopolitik konumundan tutun da olaylara bakış açısı ve müdahil olma yönüyle çok kritik bir öneme sahip, bölgesinden öte ‘ümmetin umudu’ olmuş AK Parti’nin neferleri olarak yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmayıp, dünü ve bugünü sentezleyerek yarını büyük ideallerle planlamalıyız.” dedi.