AKSARAY'DA AHİKA 2017 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARI TANITIM TOPLANTISI

ABONE OL

Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından 29 Aralık 2017 tarihinde toplam 13.000.000,00 TL bütçe ilan edilen Ahiler Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Mali Destek Programlarının il düzeyindeki tanıtım toplantıları Aksaray'da yapılan toplantı ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Küçük Ölçekli Altyapı ve Sosyal Kalkınma başlıklarında ilan edilen 2017 Yılı Mali Destek Programlarının tanıtım toplantıları 08.01.2018 tarihinde Kırıkkale’de başladı ve sırasıyla Kırşehir, Niğde, Nevşehir ve Aksaray’da gerçekleştirildi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş başta olmak üzere, Kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları, üniversite, mesleki eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılışını gerçekleştiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Proje yazma konusuna dikkat çekerek, Ahiler Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Mali Destek Programlarına başvuruda il olarak nitelikli ve yenilikçi projeler hazırlanmasının önemini vurguladı.

Toplantı AHİKA Program Yönetim Birimi Başkanı Muhlis Kanık tarafından gerçekleştirilen her iki programın ayrıntılarının anlatıldığı sunumun ardından soru cevap bölümüyle sona erdi.

Potansiyel başvuru sahipleri, yayınlanan ayrıntılı rehberlere Ajansın www.ahika.gov.tr adlı resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecekler. 2017 Yılı Mali Destek Programlarına internet üzerinden son başvuru tarihi; 16 Mart 2018 Saat: 17:00, taahhütnamelerin Ajans Merkezi ve Bölge illerinde bulunan Yatırım Destek Ofislerine son teslim tarihi ise; 23 Mart 2018 Saat: 17:00 olacak.