AKSARAY'DA ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİKLERE MORAL MEKTUBU KAMPANYASI

ABONE OL

Sultanhanı ilçesi Yunus Emre ortaokulu Öğrencileri Mehmetçiğimize Moral olması için Afrinde operasyonda olan Mehmetçiklerimize ve Şehit ailelerine Mektup gönderdiler ve Mehmetçik vakfına Harçlıklarından toparladıkları 1453 Lirayı Mehmetçik vakfı Hesap numaralarına yatırdılar.

Reklam
Reklam

Sultanhanı İlçesi Yunus Emre Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış.  Suriye’nin Afrin Bölgesinde Operasyonda bulunan Mehmetçiklerimize ve Bu operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimizin ailelerine Mektup yazarak Minik yüreklerinden Dökülen Kocaman Duygularını Satırlara dökerek yolladılar.

Yunus Emre Ortaokulu Öğrencilerinden 8-A Sınıfı Öğrencisi Hibet Bekmezci, Zeynep Şansal, Osman Ayhan ve 7-B Sınıfından Betül Sarı, Arkadaşları ile birlikle Tüm öğretmenleri ve Okul Müdürü Erdal Saylan’ın da destekleri ile Okul öğrencileri olarak Harçlıklarından biriktirdikleri 1453 Lirayı Sultanhanı Ziraat Bankası Şubesinde Mehmetçik Vakfının Hesabına Yatırdılar.

Okul öğrencileri ‘’Bu kampanya ile Asker ağabeylerimize, bizler Kardeşleri olarak destekçileri olduğumuzu ve Her gün onlar için dua ettiğimizi bilmeleri için düzenledik’’ dediler.

Ardından Sultanhanı PTT Şubesine giden öğrenciler Afrinde Operasyonda olan Mehmetçiklerimizin birliklerine ve Bu operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimizin ailelerine Duygularını yazdıkları Mektupları Gönderdiler.