AKSARAY'DA ŞEHRİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

ABONE OL

Başkan mahallemde projesi kapsamında 250 kişilik çalışma ekibi ile mahalleleri tek tek gezen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı mahalle programlarına hız kesmeden devam ediyor.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz hafta İstiklal Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi gibi mahallelerimize giderek sorunları yerinde dinleyip çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ziyaretlerini çarşı merkezindeki Zincirli Mahallesi, Sofular Mahallesi, Muhsin çelebi ve Dere Mahallesinde sürdürüyor.

Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda eksiklikleri inceleyen Başkan Yazgı, Dere Mahallesinde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne, fen işleri müdürlüğüne ve park bakçe müdürlüğüne eksiklerin giderilmesi için talimatlar verdi. Dere mahallesi esnaf ve mahalle sakinlerinin yol ve kaldırımlarda bakım yapılması isteklerini de geri çevirmeyen Başkan Yazgı Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Göreve geldiği günden bir çok noktasına park yapan Başkan Yazgı, çocukların parklarda daha sağlıklı ve daha eğlenceli vakit geçirebilmeleri için park ve oyun alanlarındaki yıpranan ve zarar gören oyun araçlarını onarım ve bakım işlerini gerçekleştirdi. Şehrin estetik görünümüne büyük önem veren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Dere Mahallesinde bulunan park ve sokakların Dere Mahallesine yakışır bir görünüme kavuşması için temizlik ekipleri talimat vererek Dere Mahallesinin pırıl pırıl bir görünüme sahip olmasını sağladı.

Gittiği mahallelerde şehit aileleri ve gaziler başta olmak üzere engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Başkan Yazgı’ ya vatandaşlar teşekkür etti.