AKSARAY İHH'DAN GENÇLERE ÖZEL SEMPOZYUM

ABONE OL

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Genç İHH Birimi, il merkezi ve civar illerden davet edilen toplam 60 üniversiteli öğrenci için bir sempozyum gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Önder ÖZKAN, üniversitede öğrenim gören öğrencilerin daha bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olmaları adına öğrencilik döneminde öğrenmeleri gereken bilgilere yönelik iki günlük 8 oturumlu bir sempozyum düzenlediklerini belirtti. 

Gençlerin hızla bireysel bir hayatı benimsedikleri ve dünyevileştiklerine dikkat çeken Özkan, Allah'ın emirleri doğrultusunda iyiliği ve güzel ahlakı yaymak, insanları İslami değerlere davet ederek toplumda baş gösteren ve aileleri oldukça rahatsız eden birçok olumsuzlukların önüne geçecek, örnek bireylerin sayıca artmasını arzuladıklarını ifade etti. 

İstanbul'dan, Ankara'dan, Kayseri, Konya ve Niğde'den yazarların ve eğitimci şahsiyetlerin konuşmacı olarak katıldıkları programda gençlerin hayatındaki her alana değinildi ve müslüman bir gencin duruşu hakkında önemli sunumlar gerçekleştirildi. 

İHH Başkanı Özkan, Aksaray Genç İHH Biriminin hem üniversite hem de ortaöğretim alanında önemli çalışmalar yaptığını ve bu tür programların devam edeceğini, her türlü faaliyetin Aksaray'da güzel ahlaklı ve vasıflı insan sayısının artarak toplumun güzelleşmesine katkı sağlamayı temenni ettiklerini sözlerine ekledi.