AKSARAY OTO GALERİ ESNAFINDAN DİNÇER'E TAM DESTEK

ABONE OL

Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, oto galericiler sitesi esnafı ile sohbet etti ve karşılaştıkları sorunları dinleyerek çözümü için not aldı.Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmelerin ardından Dinçer, esnafın desteğiyle birlikte dua aldı.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerini, yoğun çalışmalarına rağmen aralıksız sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer  beraberinde İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Galericiler Sitesinde bulunan esnaflar ile bir araya geldi.

Esnafın büyük ilgisi ile karşılaşan Dinçer, “Şimdi artık her şey Aksaray için diyoruz. Farklı bir Aksaray için, projeleri sadece ben yaptım, gördüm ile değil, beraber yaptım ve birlikte inşa ettik ile olacak. Biz hazırız, hedefimiz 2023. Türkiye vizyonunda Aksaray’ın hak ettiği yeri alması için hep birlikte çalışacağız. Aksaray artık kent estetiği ile sosyal projeleriyle konuşulmalıdır.” dedi.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek tek tek not alan Dinçer, otomobil sektörünün ekonomide önemli bir yer teşkil ettiğini ve bu açıdan oto alım satımı yapan esnafları önemsediklerini belirterek, galericiler sitesinin eksik ve sorunların el birliğiyle çözülebileceğini kaydetti.Esnaflar ise kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Evren Dinçer’e teşekkür etti.