BAŞKAN YAZGI, HALK GÜNÜ´NDE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her hafta düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşları makamında kabul ederek sorunlarını dinliyor ve belediyenin imkânları çerçevesinde vatandaşlara yardımcı oluyor.

Reklam
Reklam

 Her hafta Salı günü vatandaşlarla buluşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her gün onlarca vatandaşın belediyeye gelerek yardım talebinde bulunduğunu ancak belediyenin imkânları dâhilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, “Amacımız bu şehre ve insanlarına en güzel şekilde hizmet etmek. Bugüne kadar da hep bu ilkede hizmet ettik. Bundan sonrada edeceğiz. Halk günlerinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halkımızdan tek isteğimiz dua ve desteklerini esirgemesinler. Onların duaları ve destekleri ile bu şehre ve insanlarına en güzel hizmeti sunmanın gayretinde oluyoruz” diye konuştu.

 Başkanla yüz yüze görüşüp sorunlarını ve taleplerini ileten vatandaşlar, kendilerine bu imkânı sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Teşekkür ettiler.