DİNÇER "ASIL GAYEMİZİ AKLIMIZDAN ÇIKARMAYACAĞIZ"

ABONE OL

AK Parti Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi asıl gayemizi aklımızdan bir an olsun çıkarmayacağız. Bizim asıl derdimiz milletimize hizmet etmek, gönüllere girmektir.' dedi.

Reklam
Reklam

Tevazu, samimiyet ve gayret içerisinde Aksaray’ı ortak akıl ile yöneteceklerini belirten Başkan Adayı Evren Dinçer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tevazu’nun hep ön planda tutulması gerektiğini ifade ederek, gurura, kibire, hizipçiğe AK Parti’de yer olmadığını söyledi. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bizim asıl gayemiz milletimize hizmet etmek, gönüllere girmektir. Temel ilkemiz olan tevazu, samimiyet ve gayret ile ilkelerimize bağlı kalarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

                Toplumun her kesimine dokunan projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Dinçer, “En büyük referansımız olan hizmetlerimizi milletimizle, hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Şehrimizi geleceğe taşıyacak altyapı, üstyapı faaliyetlerini sosyal belediyecilik projelerini milletimizin hizmetine sunacağız. Bizim asli misyonumuz milletimize hizmettir. Bu yolda daha fazla çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

                Halkla gönül köprüleri kuracaklarını dile getiren Dinçer, “Şehrimizde belediyemiz tarafından hayata geçirilen çok önemli yatırımlar ve hizmetler var. İnşallah 31 Mart seçimlerinin ardından milletimizin teveccühüyle göreve geldiğimizde hizmet çıtamızı daha da yukarılara çekeceğiz. Projelerin devamı ve eksik gördüğümüz yerleri tamamlayacağız. Güzel işleri daha da güzelleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tarafımıza tevdi edilen bu görevi hizmet, adalet, doğruluk, tevazu ve samimiyet düsturuyla yerine getireceğiz. Gönüllere dokunacağız. Gönül köprüleri kuracağız. Rabbim çalışmalarımızda yardımcımız olsun.” dedi.