DİVA SEN VE MERKEZ BÜRO SEN'DEN AKSARAY ŞEHİT AİLELERİ BAŞKANINA ZİYARET

ABONE OL

Diyanet Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva Sen) İl Başkanı Yusuf YÜKSEL ve Merkez Büro Çalışanları Sendikası(Merkez Büro Sen) Aksaray İl Başkanı İdris BOLAKAR, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK'ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ziyarette Şehit yakınlarının karşılaşmış oldukları maddi ve manevi sıkıntılar hakkında bilgi alan Yüksel ve Bolakar:  “düzeyli şehit yakınlarımıza yakışır davranışlar sergiliyorsunuz. Bunlar bizi ziyadesiyle memnun ediyor.

Şehit ailelerimizin  her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ve her konuda Dernek Başkanımızla irtibatlı bir şekilde,  Sivil Toplum Örgütü olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmekten şeref ve onur duyarız.

Müslüman, Aziz Türk Milletinin şeref ve haysiyetini, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için şehit olan kardeşlerimizi rahmetle yad ediyoruz.

Daha önceden de olduğu gibi her fırsatta şehit ailelerinin yanında olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz. Onların hayır dualarına talibiz.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin KOÇAK; “ Şehit ailelerimize daima önem veriyorsunuz. Vatan sevgisiyle hareket etmenizden dolayı bu kadar hassas davranış sergiliyorsunuz. Bu davranışınızdan dolayı şehit ailelerim ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.