ESKİL MAHALLE ve KÖY MUHTARLARINDAN ESKİL BELEDİYESİNE ZİYARET

ABONE OL

Eskil Mahalle ve Köy Muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Belediye Başkan Vekili Adnan Çeçen'i makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Samimi bir ortamda geçen ziyarette muhtarlar ve Başkan Çeçen belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulundular 

“Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarımızla el ele veriyoruz’’

Muhtarlarla ortak hareket ederek, bölgeye hizmet ettiklerini belirten Eskil Belediye Başkan Vekili Adnan Çeçen, vatandaşlarımıza hizmet noktasında en önemli muhataplarımızın muhtarlarımızdır Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtar günü kutlu olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ diyerek, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkürlerini sundu.

Misafir perverlikten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar çalışmalarından çok memnun kaldıklarını belirterek, “Belediye Başkanımızla koordineli çalışmalarımız, halkımıza hizmet olarak yansımaktadır. Belediye başkanımıza tüm sorunlarımızı kolaylıkla iletebiliyoruz. Sorunların çözümünde de Sayın Başkanımız bize yardımcı olmaktadır. Bunun için de sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz.’’ şeklinde konuştular.