İL MÜFTÜSÜ BAL 'MAKSADIMIZ ALLAH'IN RIZASI VE PEYGAMBERİMİZİN SEVGİSİDİR'

ABONE OL

Aksaray İl Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine yönelik yaptığı faaliyetlere bir yenisini daha ekledi.

Reklam
Reklam

Dini ve manevi değerlere sahip çıkmak ve İslami bilgilerin doğru anlaşılmasına vesile olması amacıyla alanında uzman hanım Din görevlileriyle Kız öğrencilerher hafta Pazar günleri "Pazar Muhabbeti" sohbet programıyla bir araya geliyor.

16 Aralık 2018 pazar günü Mehmet Zahit Kotku Kız kuran kursunda düzenlenen sohbet programına katılan İl Müftüsü Cemalettin Bal, Üniversite Öğrencilerinin sorularını cevaplandırarak sohbet etti.İl Müftüsü Cemalettin Bal yaptığı sohbetinde Dinimizi doğru öğrenip Efendimiz Aleyhissalatüvesselamı hayatımıza rehber edinmenin öneminden bahsederek "İslam ahlakıyla yaşayan bir gencin istikbali bellidir. Öyle bir gelecek var ki önümüzde, ancak Peygamber efendimiz aleyhisselatüvesselamın getirdiği islam medeniyetine sahip çıkan bir nesil hakim olacaktır. Dünya yaşantısında asıl maksadımız; Allah'ın rızası ve Peygamberimizin sevgisidir." ifadelerini kullandı.

Çeşitli ikramların yapıldığı program, İl Müftüsü Cemalettin Bal'ın gönüllere hitap eden sohbetlerinden dolayı öğrencilerin memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirmesiyle son buldu.

İl Müftüsü Cemalettin Bal'ın eşi hanımefendiyle teşrif ettiği, özel kız öğrenci evleri ve KYK kız öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği sohbet programına Müftü Yardımcısı Raziye Bozova, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Muzaffer Erdal, gönüllü hanım Din görevlileri ile birlikte destek veren hanım Öğretmenler de katıldı.