KALİGRAFİ KURSU'NA KATILAN ÇOCUKLARDAN VALİ AYKUT PEKMEZ'E ZİYARET

ABONE OL

Kaligrafi Kursu'na Katılan Çocuklardan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettişi Çağrı Büyük' ten Vali Aykut Pekmez'e ziyaret...

Reklam
Reklam

Kaligrafi Kursu’na Katılan Çocuklardan Vali Aykut PEKMEZ’e Ziyaret

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından 2017 yılı içerisinde uygulanmak üzere hazırlanan “Çocuklar Sevgi İle Büyüsün Projesi” kapsamında; Aksaray Meslek Edindirme Kursları’nın (AKMEK) katkılarıyla düzenlenen 48 saatlik “Kaligrafi (Güzel Yazı) Kursu’na katılan ve İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri’nde kalan devlet korumasındaki 10 çocuğa Aksaray Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sertifikaları verildi.Kursu bitiren çocuklar, Vali Aykut PEKMEZ’i makamında ziyaret ederek kendilerinin hazırladıkları kaligrafi ile yazılmış saat ve tabağı hediye ettiler. Vali Pekmez, hediyelerinden dolayı çocuklara teşekkürlerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve başarılar diledi.

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettişi Çağrı Büyük’ ten Vali Aykut Pekmez’e ziyaret

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettişi Çağrı BüyükVali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret etti.

Misafiri ile bir süre sohbet eden Vali Aykut Pekmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyük’e teşekkür etti.