KENDİ YAPTIĞI 7 KARIŞIMLI TÜRK KAHVESİNİ BAŞKAN YAZGI'YA HEDİYE ETTİ

ABONE OL

Aksaray Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ayça Tokgöz, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret ederek 7 arkadaşıyla birlikte keşfettiği ve üretimine başladığı Türk Kahvesinin tanıtımını yaptı.

Reklam
Reklam

Aksaray Üniversitesinde Gıda Mühendisliği Bölümünde akademik eğitimini sürdüren Ayça Tokgöz, 7 arkadaşının katkılarıyla keşfettikleri Türk Kahvesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Girişimci öğrenci, üretimini yapmayı düşündüğü kahvenin içeriğinden bahsetti. Kahveyi, Aksaray’da üretmek için destek beklediğini ifade etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kendisine sunulan ve üretim aşamasında olan kahvenin tadına baktı. Çok beğendiğini söyledi. Üniversite Öğrencisi Ayça Tokgöz’ü tebrik eden Başkan Yazgı, “Kahve, bizim kültürümüzün bir parçası. Zaten adı üstünde Türk Kahvesi. Üniversite öğrencilerimizin girişimci olması ve bu ruhu taşıması bizim için çok önemli. Ülkemiz gelişiyor büyüyor. Böyle gençlere her zaman ihtiyacımız var. Ayrıca öğrencilerimizin, üniversitelerimizden aldığı eğitim ile yeni bir buluş yada keşif yapmaları bizleri sevindiriyor. Öğrencimizi tekrar tebrik ediyorum” diye konuştu.