ORTAKÖY GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİNDEN VALİ PEKMEZ'E ZİYARET

ABONE OL

Ortaköy Halk Bankası Şube Müdürü aynı zamanda Ortaköy Genç İşadamları Derneği Başkanı olan ...

Reklam
Reklam

Ortaköy Halk Bankası Şube Müdürü aynı zamanda Ortaköy Genç İşadamları Derneği Başkanı olan Mahmut Yıldız Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Yıldız ile beraberinde işadamlarını Valilik Makamında kabul ederek bir süre sohbet eden Vali Aykut Pekmez, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez Yıldız ve işadamlarına teşekkür etti.

 

-Özel Ak İrfan Koleji öğrencilerinden Vali Pekmez’e ziyaret

Özel AK İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük okul müdürü Mücevher Halaçoğlu ve okul öğrencilerinden oluşan heyet Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Valilik Makamında kabul ettiği heyet ile bir süre görüşen Vali Pekmez; Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük’ten bilgi aldı.

Özlük;  bu yıl 12. Antalya’da düzenlenen Özel Okullar Bilim Olimpiyatlarında Aksaray Ak İrfan Koleji olarak 15. Türkiye 1.’liği 16. Türkiye 2.liği ile 9 Türkiye 3.lüğü kazandıklarını söyledi.

Düzenlenen olimpiyatlara Türkiye’nin çeşitli illerinden özel okulların katıldığını ifade eden Özlük, 5., 6., 7. Sınıf öğrencilerini katıldığı olimpiyatların Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, İngilizce, Sosyal Bilgiler dersleri ile  İslami İlimler ve Spor dallarında düzenlendiğini belirtti. Özlük, olimpiyatlar sonunda AK İrfan Koleji öğrencilerinin büyük başarı sağladığını bildirdi.

Öğrencilerle tanışarak bir süre sohbet eden Vali Pekmez; kazandıkları başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti.

 

-Türkiye’de sığınmacı olarak yaşayan İran vatandaşlarından Vali Pekmez’e ziyaret

3. bir ülkeye gitmek için Türkiye’de sığınmacı olarak yaşayan MesudMarufi ile MüctebaZareMavayedi Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Valilik Makamında kabul ettiği sığınmacılarla bir süre görüşen Vali Pekmez sığınmacıların genel sorunlarını dinledi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları hayranlığı dile getiren sığınmacılar kendilerinin yaptığı üzerinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi bulunan tabloyu Vali Pekmez’e hediye ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez; Marufi ve Mavayedi’ye teşekkür etti.

 

Aksaray’lı Şair Halk Ozanı İbrahim Düğer Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti

Sarıyahşi İlçe Bekdik Köyünden Halk Ozanı-Şair İbrahim Düğer Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Valilik Makamında kabul ettiği Düğer ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez Düğer’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Düğer, Vali Pekmez Sarıyahşi Belediyesi yayınlarından çıkan Şiirden Esintiler kitabını hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez Halk Ozanı ve Şair Düğer’e teşekkür etti.