THF BAŞKAN VEKİLİ HAKAN GÜMÜŞSOY, "HENTBOLDA ULUSLARARASI BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ"

ABONE OL

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Yönetim Kurulu Üyesi, A Milli Takımlar As Başkanı Hakan Gümüşsoy, THF Başkan vekili olarak beraberindeki heyet ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Başbakan Tufan Erhürman'ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

KKTC Cumhurbaşkanlığı köşkünde gerçekleşen görüşmeye THF Başkan vekili adınaA Milli Takımlar As Başkanı Hakan Gümüşsoy başkanlık yaptı. Toplantıya THF ile KKTC kulüp temsilcileri katıldı. Heyetler arası yapılan görüşmede Türk Hentbol sporunu gelişmesi için izlenecek yol haritası belirlendi.

 

Hentbol A Milli Takımlar As Başkanı Hakan Gümüşsoy, Türk sporunun her alanda gelişmesi ve yaygınlaşması için yapılan görüşme ilgili olarak “Yavru Vatanımıza yaptığımız ziyaret ile Türk Hentbol sporunun gelişmesine olumlu katkılar sağladığımızı düşünüyorum. KKTC Cumhurbaşkanımız Mustafa Akıncı ve Başbakan Tufan Erhürman katkılarıyla yapılan görüşmede Kıbrıs kulüp temsilcileri katıldı. Hentbol sporu aracılığı ile iki ülke arasında gelişen diyalog başarıları artırmaktadır.

 

Son yıllarda Türk sporunun uluslararası organizasyonlarda yakaladığı yükseliş ve başarılar ülkelerimizi her zaman onurlandırmıştır. Bu başarının artarak devam etmesi için federasyon olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.

 

THF Başkan vekili Hakan Gümüşsoy, KKTC Cumhurbaşkanımız Mustafa Akıncı’ya ve Başbakan Tufan Erhürman’a adının yazılı olduğu A Milli Takım formasını hediye etti.

 

Kıbrıs’ta temaslarını sürdüren A Milli Takımlar As Başkanı Hakan Gümüşsoy, son olarak Bosna Hersek Eğitim Kültür Spor ve Bilim Bakanı Mensur Sinanoviç ile birlikte ikili bir görüşme gerçekleştirdi. Gümüşsoy, THF heyeti olarak en kısa zaman içerisinde temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek’e ziyaret edeceğini duyurdu.