TOBB'UN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIDA, AKSARAY ŞUBE BAŞKANI AYSUN AKKURT, ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde Türkiye-Kazakistan Girişimci Kadınları İş Forumu gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Ankara’da gerçekleştirilen toplantıya Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kazakistan Devlet Sekreteri Gulshara Abdykalikova, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Ruhsar Pekcan, DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Berna İlter, Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası ve Kadın Girişimciler Konseyi Başkanı Lazzat Ramazanova, ve birçok davetli katıldı. 

Önemli toplantıda Aksaray’ı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Aksaray Şube Başkanı Aysun Akkurt temsil etti. 

İki ülke arasında düzenlenen büyük bir toplantıda Aksaray’ı başarıyla temsil eden Aysun Akkurt toplantı sonrası yaptığı açıklamada “TOBB un ev sahipliğinde, Başbakan Yardımcısı Sayın Hakan Çavuşoğlu ve Kazakistan Devlet Sekreteri Sayın Gulshara Abdykhalikova’nın teşrifleri ile Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası Kadın Kolları Başkanlığından bir heyet ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu arasında Türkiye-Kazakistan Girişimci Kadınları İş Forumu başarıyla gerçekleştirilmiş oldu. Kazakistan heyetinden hanımlarla çok önemli ve verimli görüşmelerimiz oldu.” ifadelerini kullandı. 

 Gerçekleştirilen toplantıda, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası ve Kadın Girişimciler Konseyi arasında işbirliği anlaşması imzalandı. 

Toplantı, atılan imzalardan sonra protokol üyelerinin birbirlerine hediye takdimi ile son buldu.