TÜRKİYE'DE İLK BELGELENDİRME KONYA DA YAPILDI

ABONE OL

Konuya ilişkin yapılan açıklamada...

Reklam
Reklam

Türk Standardları Enstitüsünün Yeni Yayınladığı TS 13769 İş Yerleri- Karayolu Araçlarının İmal, Tadil Ve Montajını Yapan Yerler İçin Kurallar’ Standardından Türkiye’de İlk Belgelendirme Konya İl Koordinatörlüğü Tarafından HİDROKON KONYA HİDROLİK MAKİNA SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ’de Gerçekleştirilmiştir.

26 Nisan 2017 Tarihinde Yürürlüğe Giren Araçlarının İmal, Tadil Ve Montajını Hakkındaki Yönetmeliğin 3. Bölüm 10. Maddesi Gereğincemünferit Tadilat Belgesi Alacak Firmaların Tadilat Konusu İle İlgili Hizmet Yeterlilik Belgesine Sahip Olması Zorunluluğu Getirilmiştir.

HİDROKON KONYA HİDROLİK MAKİNA SAN VE TİC LTD. Ştiilgili Standardan Belge Almak İçin Konya İl Koordinatörlüğüne Müracaat Etmiş Ve Konya İl Koordinatörlüğü Tarafından Oluşturulan İnceleme Ekibince Yapılan Denetim Sonucunda Türkiye’de Bu Belgeyi Alan İlk Kuruluş Olmuştur. Belge TSE Konya Koordinatörü Hasan DEMİRTAŞ İnceleme Uzmanı İzzet ŞEN Ve Seyit Yunus OĞUZ Tarafından HİDROKON KONYA HİDROLİK MAKİNA SAN VE TİC LTD. ŞTİ Yetkililerine Takdim Edilmiştir.

          

  Kamuoyuna saygılarımızla arz olunur.

                                                          

                                           Hasan DEMİRTAŞ

                                      TSE Konya İl Koordinatörü