VALİ ALİ MANTI ORTAKÖY, AĞAÇÖREN VE SARIYAHŞİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

ABONE OL

Aksaray Valisi Ali Mantı ilçeleri tanımak, ihtiyaç ve talepleri dinlemek için sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine devam ediyor...

Reklam
Reklam

Aksaray Valisi Ali Mantı ilçeleri tanımak, ihtiyaç ve talepleri dinlemek için sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Ali Mantı beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ile birlikte Ağaçören İlçesini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, İlçe Belediye Başkanı Tuncay Atak, ilçe protokol üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Ali Mantı İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan’dan ilçesinin genel durumu, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi alan Vali Ali Mantı İlçeye bağlı köylerin muhtarları ile bir araya geldi. Vali Ali Mantı İlçeleri tanımak, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili genel bilgileri almak için ilçeleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Vali Ali Mantı daha sonra beraberindeki heyet ile Ağaçören İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Tuncay Atak’tan belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.

İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek polis ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde yürütülen hizmetler hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı daha sonra Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Projesinde Aksaray 1.’liğini kazanan Gülistan Yıldırım’ı ziyaret ederek hediye çekini verdi. Yıldırım’ın solucan gübresi ve kültür mantarı üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Ali Mantı Yıldırım’a başarılar diledi.

Ağaçören ziyareti kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Servis Elemanı Kursu, Dikiş Kursu, ve Aşçı Yardımcılığı Kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Ali Mantı kurslarda başarı gösteren kursiyerlere sertifikalarını verdi.

 

 

Vali Ali Mantı Sarıyahşi İlçesini ziyaret etti

Aksaray Valisi Ali Mantı İlçe ziyaretleri kapsamında Sarıyahşi İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya, Belediye Başkanı Fatih Ünsal, İlçe kamu kurumları müdürleri ve muhtarlar tarafından karşılanan Vali Ali Mantı ilk olarak İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya’yı ziyaret ederek ilçe hakkında genel bilgiler ve sorunlar hakkında brifing aldı.

Vali Ali Mantı; Devlet imkanlarının dengeli bir şekilde bütün ilçelerin faydalanması için kullanacaklarını, birlik ve beraberlik içinde iyi olanı çoğaltmak için gayret göstereceklerini söyledi.

Vali Ali Mantı daha sonra beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ile birlikte Sarıyahşi İlçe Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Fatih Ünsal’dan belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.

İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek polis ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde yürütülen hizmetler hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı daha sonra Sarıyahşi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan Açşı Yardımcılığı ve  Dikiş Nakış Kurslarını ziyaret etti. Kursiyer kadınlarla görüşerek kurslar hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı beraberindeki heyet ile Hirfanlı Barajı yanında Belediye tarafından yeni yaptırılan sosyal tesislerde incelemelerde bulunarak Kaymakam Sercan Sakarya ve Belediye Başkanı Fatih Ünsal’dan tekne turu ve su sporları alanında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aldı.

 

 

Vali Ali Mantı Ortaköy İlçesini ziyaret etti



Aksaray Valisi Ali Mantı; sorun ve ihtiyaçları tespiti, ilçelerin genel durumu hakkında bilgi almak için sürdürdüğü ziyaretleri kapsamında Ortaköy ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  

Kaymakamlık ziyaretinde İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş, İlçe Protokol Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Valimiz Ali Mantı ilçe hakkında Kaymakam Görmüş’tenilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Vali Ali Mantı birlik ve beraberlik içerisinde iyi şeyler için çalışacaklarını belirterek; “Devletimizin imkânlarını vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerin yürütülmesinde görev alan Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize ve Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. İmkânlarımızı geliştirerek vatandaşlarımıza hizmete devam edeğiz.”dedi.

Vali Ali Mantı Ortaköy Cumhuriyet Savcılığı ziyaretinin ardından beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek polis ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. 

Ortaköy Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Ali Mantı Belediye Başkan Vekili Yusuf Demircier ile görüşerek belediye hizmetleri  sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı.