VALİ AYKUT PEKMEZ OSB'DE BULUNAN FABRİKALARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

ABONE OL

Vali Aykut Pekmez Organize Sanayi Bölgesinde plastik boru üretimi yapan Kuzey Boru ve plastik geri dönüşümü yapan Tarhan geri dönüşüm Fabrikalarını ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Vali Pekmez Aksaray OSB'de ulusal ve uluslararası çapta çok önemli firmaların üretim yaptığını belirterek OSB'de üretim yapan fabrikaları tanımak ve sanayicinin sorunlarını dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

OSB Yönetim Kurulu üyeleri Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş ile ilk önce Kuzey Boru Pls. San. Tic. Ltd. Şti.’ni ziyaret eden Vali Pekmez, fabrika sahipleri Bülent Karaman ve Mustafa Topkaç ile görüştü. Fabrika Müdürü Yavuz Öten’den fabrika hakkında bilgiler aldı. Öten; fabrikada toplamda 63 işçi çalıştığını ve toplamda 88 Ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirtti.

Fabrikanın üretim tesislerini gezen Vali Pekmez fabrikanın üretim aşamaları inceleyerek bilgi aldı.

Vali Pekmezi daha sonra plastik geri dönüşümü yapan Tarhan Geri Dönüşüm ve Taş. San.Tic. Ltd. Şti.’ni ziyaret etti. Fabrika sahibi Şakir Tarhan ve Fabrika Müdürü Cansu Canatan ile görüşen Vali Pekmez, 24 kişinin çalıştığı geri dönüşüm tesisinin imalat aşamalarını inceleyerek Tarhan’dan fabrika hakkında detaylı bilgi aldı.

 

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısı yapıldı

 

Vali Aykut Pekmez başkanlığında OSB Yönetim Kurulu Üyeleri; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş’in katılımıyla OSB Müdürlüğünde yapılan toplantıda, OSB'nin genel durumu değerlendirildi.

Toplantıda OSB Müdürü Ayhan Ermiş, Yönetim Kurul Üyelerine OSB’nin son durum hakkında bilgi veridi.

Vali Pekmez ise bölgenin ileriye yönelik ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini ifade ederek el birliği içinde Aksaray'ın ve OSB'nin daha da gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Vali Pekmez; OSB’deki yatırımcılardan gelen taleplerin de incelenerek değerlendirildiğini söyledi.