-

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ AKSARAY ŞUBESİNDEN ŞEHİTLER GECESİNE DAVET

Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şubesi'nin düzenlediği 'Şehitler Gecesi ve Erbakanı anma' programı 28 Şubat Cuma günü gerçekleşecek. Program "Sardı Bütün Dünyayı, Zulüm ile Sefalet, Yolumuz Cihad, Hedefimiz Şehadet" sloganı ile duyurulurken programda Nihat Altıparmak'ın da konuşmacı olarak yer alacağı belirtildi.

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ AKSARAY ŞUBESİNDEN ŞEHİTLER GECESİNE DAVET
22 Şubat 2020 - 13:45
Anadolu Gençlik Derneği Aksaray Şubesi'nin düzenlediği 'Şehitler Gecesi ve Erbakanı anma' programı 28 Şubat Cuma günü gerçekleşecek.



Program "Sardı Bütün Dünyayı, Zulüm ile Sefalet, Yolumuz Cihad, Hedefimiz Şehadet" sloganı ile duyurulurken programda Nihat Altıparmak'ın da konuşmacı olarak yer alacağı belirtildi.



Ayrıca Aksaray'dan vatani görevini yaparken  verdiğimiz şehitler başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimiz içinde toplu dua yapılacağı belirtildi. 



Şiir dinletileri, tiyatro gösterileri ve sinevizyon gösteriminin olacağı programda  Ortaokullar Komisyonunun bünyesindeki Karavan Gençler Grubunun da ezgilerini seslendireceği öğrenildi.



28 Şubat 2020 de Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasi(ATSO) Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan programın saat 19.00'da başlayacağı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum