-

ASÜ DE YEŞİL BAYRAK İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, engelsiz bir kampüs oluşturmak adına samimiyetle çalıştıklarını, yapılması gereken her çalışmayı imkânlar ölçüsünde hayata geçirmeyi arzu ettiklerini söyledi.

ASÜ DE YEŞİL BAYRAK İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI
15 Mart 2019 - 14:29
Eğitim Fakültesi bünyesinde yürütülecek olan “Yeşil Bayrak” çalışmalarının istişare toplantısına katılan Rektör Şahin, engelsiz bir kampüs için yapılabileceklerin en son sınırına gelmek gerektiğini kaydetti. ASÜ’nün, mekânda erişilebilirlik anlamına gelen “Turuncu Bayrak” aldığını, şimdi de eğitimde erişilebilirlik anlamına gelen “Yeşil Bayrak” için çalışmaların hızlandığını belirten Prof. Şahin, “Şunu çok net belirtmemiz lazım ki; biz bu konuya sadece bayrak almak şeklinde bakmıyoruz. Bu, bizim inandığımız ve yapmayı tüm samimiyetle arzu ettiğimiz bir çalışma” dedi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgül Keleş de, konuya dair çeşitli araştırmalar yaptıklarını ve istişarelerle en iyi sonuca ulaşmak amacında olduklarını söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda, Özel Eğitim Bölümü akademisyenlerinin konu hakkındaki çalışmaları görüşüldü ve yapılması gerekenler hususunda istişarelerde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum