-

ATSO 42. YAPI FUARINA KATILIM GÖSTERDİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini fuarlarla buluşturmaya devam ederken geçtiğimiz hafta içerisinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen yapı fuarına katılım gösterdi.

ATSO 42. YAPI FUARINA KATILIM GÖSTERDİ
24 Haziran 2019 - 15:56
Fuar Organizasyonu ile ilgili açıklama da bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “Türkiye’nin ve Dünya’nın en önemli fuar organizasyonlarından birisi olan Turkeybuild İstanbul fuarına bu yılda üyelerimizle birlikte katılım gösterdik.

Yeni Salonlar ve Açık Alan ile Toplamda 100.000m2, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.000'in üzerinde katılımcının yer aldığı yapı fuarının bir diğer özelliği ise, 'Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşımasıdır.

1978'den bu yana Ülkemizde her yıl düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdürmektedir. Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başarmış ATSO üyelerinin de beğenisini kazanmıştır. Ayrıca Fuarda yer alan, Odamız Üyesi aynı zamanda Aksaraylı yatırımcılarımız Anadolu Panel ve Tunalı firmalarımıza üyelerimiz ziyaret etme imkanı bulmuşlardır.

ATSO Yönetimi olarak bugüne kadar fuar organizasyonlarına büyük önem verdik ve vermeye devam edeceğiz. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda firmalarının yararına olacak sektörlerdeki fuarlara katılım göstermeye devam edeceğiz. Bu anlamda yapı fuarına katılım gösteren firmalarımıza teşekkür ediyor iş hayatlarında başarılar diliyorum” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum