-

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ KAMU KURUMLARI VE STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Ünver, Kamu Kurumlarını ve Sivil Toplum Kuruluşlarına olan ziyaretlere devam ediyor.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ KAMU KURUMLARI VE STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
22 Şubat 2020 - 10:04
Geçtiğimiz gün içerisinde Sosyal Güvenlik Kurumu, İŞ-KUR ve Aksaray Eczacılar Odasını ziyaret eden Başkan Göktaş, Oda faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu yapılan ziyarette Kurum Müdürü Bilal Akgün, ATSO heyetini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtirken, Aksaray’da yaklaşık olarak 7500 İşyeri olduğunu bununla birlikte 60 Bini özel, 35 Bini Kamu ve Emekli olmak üzere toplam 95 Bin kişiye hizmet verdiklerini ifade etti. Temel amaçlarının vatandaşlara en iyi şekilde vermek ve kurumun performanslarını artırmak adına çalışmalar olduğunun altını çizen SGK İl Müdürü Akgün, ATSO Yönetimine çalışmalarında başarı diledi.

İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş’ta yapılan ziyarette, Aksaray’ın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ayrıca Aksaray adına yapılacak her türlü çalışmada tüm desteklerini vereceklerini ifade ederken, Lc Wakiki’nin şehrimize yatırımı ve Demiryolu noktasında göstermiş olduğunu gayret ve azimden dolayı ATSO Başkanı Göktaş’a teşekkür etti.

Son olarak Aksaray Eczacılar Odasına yapılan ziyarette Oda Başkanı Fatih Özçifçi, Aksaray merkezde 104 Eczane olarak hizmet verdiklerini, Demiryolu noktasında Ticaret ve Sanayi Odasının sonuna kadar arkasında olduklarını, demiryolunun gelmesi ile birlikte Aksaray’a yatırımların artacağını, bununla beraber eczanelerinden dolaylı yoldan etkileneceğinin altını çizdi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Branşların yetersizliği, Onkoloji, Hematoloji servisinde Doktor Bulunmaması ve Tüp Bebek Servisinin eksikliği ile Hoca Kadrosunun oluşturulması gerektiğini bu sorunlara ilave olarak 3. basamak olan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanı sıra şehrimizde 2. Basamak Hastanenin de olması gerektiğini dile getiren Eczacılar Odası Başkanı Fatih Özçifçi , Aksaray’ın sağlık noktasında çok iyi iller arasında olabilmesi için bu eksikliklerin giderilmesi gerektiğine vurgu yaparken, ATSO Başkanı Göktaş’a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

ATSO Başkanı Göktaş ise yapılan ziyaretlerde kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ortak aklın gücüyle hareket edeceklerini dile getirirken kendilerine iletilen memnuniyetten dolayı SGK Müdürü Bilal Akgün, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş ve Eczacılar Odası Başkanı Fatih Özçifçi’ye teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum