-

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ'TAN FAİZ İNDİRİMİ AÇIKLAMASI

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının almış olduğu faiz indirimi hakkında açıklamalarda bulundu.

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ'TAN FAİZ İNDİRİMİ AÇIKLAMASI
25 Temmuz 2019 - 15:47
Yüksek Faizlerin ülke ekonomisinin bugünlere gelmesinde en büyük etken olduğunun altını çizen ATSO Başkanı Göktaş, Merkez Bankasının yapmış olduğu indirim kararının iş dünyası adına olumlu karşılandığını belirtirken yaptığı açıklama da; “Ülkemizin içinde bulunduğu ortamda piyasaların hareketlenmesi, ticaretin yeniden canlanması ve ekonomimizin yeniden büyümesi adına Politika Faizinin 425 Baz Puan indirilmesini Aksaray İş Dünyası olarak saygıyla karşılıyoruz.

Dünya genelinde başlayan faiz indirimleri, ekonomik savaşlarında geride kalmasına katkı sağlayacaktır. Yıl sonuna kadar hem enflasyon oranlarının hem de faiz oranlarının aşağı doğru ivme kazanması durumunda ülkemiz yeniden büyüme gösterecektir. Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal’a ilk toplantısında almış olduğu karardan dolayı teşekkür ediyor, 2023 hedeflerine ulaşmada yeniden hız kazandıracak olan faiz indiriminin hayırlı olmasını diliyoruz” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum