-

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ CANLI YAYINDA SORULARI YANITLADI

İlimizin uydudan yayın yapmaya başlayan ilk kanalı ART ekranlarında "Gazeteciler Soruyor Başkanlar Cevaplıyor" programında Koçaş soruları yanıtladı.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ CANLI YAYINDA SORULARI YANITLADI
09 Eylül 2014 - 12:21
Programın sunuculuğu yapan ART Televizyonu İmtiyaz Sahibi Fikret Irmak, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen, Egemen Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kasım, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi ...Yaşar Karatay ve Aksaray Rota Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Harun Atalay'ın sorularını yanıtlayan ATSO Başkanımız Ahmet Koçaş, Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Sanayi ile ilgili bütün sorulara cevap verirken, eksikliklerin olduğunu ve bu nokta da çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Aynı zamanda Canlı olarak yayınlanan programda, Usta kalemlerin kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Başkanımız Ahmet Koçaş, Odamızın yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmaların da ilk öncelik olarak mesleki eğitime ağılık verdiklerini belirten Başkanımız "Göreve geldiğimiz günden bu yana Aksaray'ın en büyük sorunu olan kalifiye eleman sıkıntısına çözüm getirebilmek adına aralıksız mesleki eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyoruz”. Dedi.

Ayrıca istihdam noktasında açıklama yapan ATSO Başkanımız Aksaray'da işsizlik sorunu olduğuna inanmadığını, iş beğenmeme sorununun var olduğunu belirtti.

ATSO Hizmet Binasının açılışı kapsamın müjde de veren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Koçaş, Türkiye Odalar Borsalar Birliği( TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Eylül Ayı sonunda Aksaray'a geldiğinde Meslek Lisesinin Temel atma töreninin gerçekleşeceği belirtti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum