-

ATSO ve AKSARAY TİCARET BORSASINDAN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ AÇIKLAMASI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Millî Eğitim Bakanlığının geçtiğimiz aylar içerisinde başlatmış olduğu özel program ve Proje Uygulayan Eğitim kurumları kapsamına, Aksaray Endüstri Meslek Lisesi alındı.

ATSO ve AKSARAY TİCARET BORSASINDAN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ AÇIKLAMASI
18 Nisan 2019 - 15:06
Bu kapsamda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan bir araya gelerek konuya ilişkin ortak açıklama yaptılar.

ATSO ve Ticaret Borsası Başkanlarının imzasını taşıyan ortak yazılı basın açıklamasında; “Millî Eğitim Bakanlığımız ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin iş birliği ile uygulamaya koyulan Özel Program ve Proje uygulayan eğitim kurumlarına ilimizden Endüstri Meslek Lisemiz dahil edilmiş olup, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile protokolümüz imzalanmıştır.

Protokol kapsamında 1 Adet Okul Müdürü, 1 Adet Müdür Yardımcısı, 4 Adet Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 1 Adet Felsefe, 2 Adet İngilizce, 1 Adet İnşaat Tek. Makine ve Kalıp, 1 Adet Motorlu Araçlar Tek, 4 Adet Rehberlik ve 1 Adet Tesisat Teknik ve İklimlendirme öğretmeni atanacaktır.

Şehrimizin Mesleki alanda eğitimlerini almakta olan öğrencilerimizin daha kaliteli, Teknik Eğitim ve Beceri kazanmaları için Ticaret ve Sanayi Odamız ile Ticaret Borsamız iş birliği ile hareket etmektedir.

Bugüne kadar şehrimizin eğitim noktasında üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamız ile Ticaret Borsamız eğitim noktasında uygulanan bu tür projelerin her daim destekçisi olacaktır. Uygulamaya koyulan bu proje Aksaray’ın sanayisinin en büyük eksikliği olan Kalifiye eleman sorununa büyük katkı sağlanacağına olan inancımız tamdır” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum