-

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ YENİ YÖNETİMİ AKSARAY DAKİ LANSMANDA TAM NOT ALDI

Aksaray ilinde eğitim hizmeti vermeye başlayan BahçeşehirUğur Eğitim Kurumları yeni kurucusu Av. Hakan Yapılcan ve yönetim ekibi tam kadro pazar sabahı Altuntaş Otelde düzenledikleri kahvaltı programı ile velileri ve öğrencileri ile bir araya geldi.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ YENİ YÖNETİMİ AKSARAY DAKİ LANSMANDA TAM NOT ALDI
02 Eylül 2019 - 08:38
Yeni yönetimin tanıtıldığı programa Aksaray Protokolünden değerli isimler, Bahçeşehir Koleji Öğrencileri ve velileri, okulun farklı illerden gelen koordinatörleri ile eğitim kadrosu katıldı.

Program esnasında Kampüs Müdürü Yusuf Varolun, Türkiye İlkokul koordinatörü Gülistan Ekiner,Türkiye Lise koordinatörü Yahya Öner Cemali ve Lise Müdürü Nihat Kaplan Beyin yanı sıra,  Aksaray Bahçeşehir kolejini yeni döneminde devralan Av. Hakan Yapılcan birer konuşma yaptı.

Türkiye koordinatörleri yeni dönemde Bahçeşehir kolejinde yapılmış olan değişiklikler konusunda bilgi verirken, yeni dönem için velilerin içlerinin rahat etmesini, Kolejin Aksaray kampüsünü devralan Av. Hakan Yapılcan’a güvenlerinin tam olduğunu, yeni yönetimle gerekli toplantıların ve istişarelerin yapıldığı, yapılmaya devam edileceği ile yeni eğitimci kadrosuna verilen eğitimlerin tamamlandığını söylediler.

Bahçeşehir Koleji Aksaray Kampüsü yeni kurucusu Av.Hakan Yapılcan ise yaptığı konuşmada ‘’Değerli velilerimiz, çok kıymetli yavrularımız ve misafirlerimiz; hepinize bu güzel günde ailece teşrifleriniz için şahsım ve kurucusu olduğum Bahçeşehir Koleji Aksaray Kampüsü ailesi adına hoş geldiniz diyor teşekkürlerimi sunuyorum.

 Bahçeşehir Koleji kökleri yarım asırdan daha fazla geçmişe dayanan; Bahçeşehir Uğur eğitim kurumlarının önemli bir kurumu olarak 1994 yılında kurulmuştur.

Kurucumuz ve mütevelli heyet başkanımız olan matematik öğretmeni Sn. Enver Yücel tarafından               “ İnsanlığa değer katan, üretken, özgüveni yüksek, fark yaratan bireyler yetiştirmek en önemlisi de iyi insan yetiştirmek” felsefesi ile kurulmuştur.

25 yıllık bu  süre zarfında Bahçeşehir Koleji  bugün ülkemizin 56 ilinde 126 kampüsüyle eğitim hizmeti vermektedir.

Aynı zamanda Bahçeşehir Koleji BAÜ Global şemsiyesi altında bulunan Türkiye, Amerika, Almanya, KKTC, Gürcistan,Kanada ve İtalya gibi ülkelerde kurmuş olduğu üniversite ve eğitim kurumlarında yaklaşık 150.000 öğrenciyi kaliteli eğitim ile buluşturan bir eğitim ağının da parçasıdır

Bahçeşehir Koleji Aksaray Kampüsümüz tüm bu eğitim noktaları ile iş birliği içerisinde olup öğrencilerimize sadece ilimizde değil tüm dünyada ilgili kademelerde kaliteli eğitim hizmeti verebilmektedir. Anaokulundan İlkokula, Ortaokuldan Anadolu ve Fen Lisesine kadar tüm kademelerin bulunduğu Aksaray Kampüsümüz öğrencilerimiz için tam gün eğitim hizmeti veren bir yaşam alanı ve tam teşekküllü bir eğitim tesisidir.

Kısa bir süre öncesine kadar bazı üzücü süreçlere bizzat veli olarak ben de sizlerle birlikte şahit oldum. Gelinen bu noktada böylesi profesyonel ve uluslararası eğitim veren bu kurumun şehrimize yeniden kazandırılması konusunda duyarsız kalmak istemedik.

Yapılcan Ailesi olarak bu şehirde yapabileceklerimize olan inancımız, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarında yıllardır başarılı çalışmalar yürütmekte olan değerli kardeşim Fatih Sarıtaşlı ve eğitimin vizyon markası olan Bahçeşehir uğur eğitim kurumlarının bize olan desteği en güçlü dinamiklerimizi oluşturmaktadır.

Şu nu da tüm samimiyetimle ifade etmek isterim ki ülkemizin ekonomik olarak böylesine zorlu bir dönemden geçtiği bu günler de bizleri bu yeni oluşuma dört elle sarılmaya iten ana etken ise şehrimize olan sosyal sorumluluk bilincimiz olmuştur.

Böylesi profesyonel ve uluslararası bir eğitim kurumunu Aksarayımıza yeniden kazandıracak olmamızı, geçmişteki olumsuzlukları geride bırakıp başarılı ve mutlu bir geleceğe hep birlikte yürüyecek olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Bu topraklarda doğmuş, büyümüş bu şehrin özünü taşıyan biri olarak bu duyguyu ve sorumluluğu en derinden hissetmekteyim.

Değerli velilerimiz, Sözlerimi sonlandırırken “Bir Çocuk Yetişir, Dünya Değişir!” diyor ve bu yeni başlangıcın öncelikle şehrimize ve bu şehirdeki her biri ayrı cevher olan  çocuklarımız  vasıtasıyla ülkemize hayırlı olmasını gönülden temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Program sonunda veliler memnuniyetlerini dile getirirken, yeni yönetime güvenlerinin tam olduğunu ve bu sene içleri rahat bir biçimde çocuklarını eğitime göndereceklerini belirttiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum