-

BAŞKAN DİNÇER'İN EŞİ MERVE DİNÇER'DEN YAŞLILARA ANLAMLI ZİYARET

MERVE DİNÇER “ HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARIMIZIN HAYIR DUALARINI ALDIK” Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, yaşlılar haftası dolayısıyla Abdulkadir Üçyıldız Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren yaşlıları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Merve Dinçer, beraberinde kadın belediye meclis üyeleri ve belediye meclis üyelerinin eşleri ile birlikte gerçekleştirdiği huzu

BAŞKAN DİNÇER'İN EŞİ MERVE DİNÇER'DEN YAŞLILARA ANLAMLI ZİYARET
05 Ekim 2019 - 20:28
AŞKAN DİNÇER’İN EŞİ MERVE DİNÇER’DEN YAŞLILARA ANLAMLI ZİYARET

MERVE DİNÇER “ HUZUREVİNDEKİ YAŞLILARIMIZIN HAYIR DUALARINI ALDIK”

Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, yaşlılar haftası dolayısıyla Abdulkadir Üçyıldız Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren yaşlıları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Merve Dinçer, beraberinde kadın belediye meclis üyeleri ve belediye meclis üyelerinin eşleri ile birlikte gerçekleştirdiği huzurevi ziyaretinde hasta olan yaşlılara geçmiş olsun dileklerini iletirken diğer yaşlılarında istek ve görüşlerini dinledi.

Merve Dinçer “Yaşlılar Haftası” nedeniyle, yaptığı açıklamada "Yaşlılar haftasını vesile ederek, eli öpülesi büyüklerimizi ziyaret ettik. İstek ve görüşlerini aldık. Onların hayat tecrübeleri, yaşama bakışları bizlere adeta birer ders niteliğindedir. Bundan dolayı da yaşlılarımıza vefa borcumuz vardır. Yaşlılar haftası vesilesiyle hürmet ve muhabbetle kucaklaştık. Huzur evi sakinlerinin hayır dualarını aldık. Bizler onların evlatlarıyız, bizler her zaman onların yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle büyüklerimize, mutlu ve huzurlu günler geçirmeleri dileğiyle saygılarımı sunuyor misafirperverlikleri için kurum çalışanları ve huzurevi sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Merve Dinçer ve beraberindekiler ayrıca huzurevinde kalan yaşlıların, el emekleri ile hazırladıkları ürünlerin sergilendiği ve satışa sunulduğu stantları gezdi ve ürünleri incelediler.

Huzurevi ziyaretinde yaşlılarla uzun uzun sohbet eden Merve Dinçer, huzurevi sakinlerine hediyeler takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi

YORUMLAR

  • 0 Yorum