-

BAŞKAN KOÇAŞ ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, 92. yıl dönümü kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN KOÇAŞ ZAFER BAYRAMINI KUTLADI
30 Ağustos 2014 - 12:25
92 Yıl önce Milletimizin verdiği bağımsızlık mücadelesi sayesinde ülkemizin bugün buralarda olduğunu belirten ATSO Başkanı Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında yüce Türk Milletinin vermiş olduğu onurlu mücadelenin sonunda zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun, tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.

30 Ağustos, Ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen aynı zamanda tarihte defalarca ülkemize savaş düzenlemeye kalkışmış devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, Türk Milletinin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. 

Ulusumuzun bu günlere gelmesinde başta Zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnetle anıyoruz” Dedi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum