-

BAŞKAN YARDIMCISI SERDAR BAYDAR DAN AKSARAY'A MÜJDE

Ulaşımdan sorumlu Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar Aksaray'a Müjdeli haberi ASÜ Girişimci Liderler Topluluğu nun Ziyaretinde Verdi...

BAŞKAN YARDIMCISI SERDAR BAYDAR DAN AKSARAY'A MÜJDE
19 Aralık 2014 - 10:35
Aksaray Üniversitesi Girişimci Liderler Topluluğu Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar'ı Makamında Ziyaret etti. Ziyarette Üniversiteli gençler Aksaray'ın ve Üniversite Öğrencilerinin ulaşım sorunlarını Başkan yardımcısı Baydar'a ilettiler. Ulaşımdan sorumlu Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar ASÜ Girişimci Liderler Topluluğu Heyetine ulaşımda kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Bu proje kapsamında modern taşımacılık için gerekli dört unsurun: araçların yenilenmesi, durakların yenilenmesi ve yeni duraklar konulması, şoförlere gerekli eğitimlerin verilmesi, kılık, kıyafet düzenlemesi ile beceri ve yeterliliklerinin arttırılması için gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

 

Aksaray'a Mücde Veren Baydar yeni 147 aracın siparişlerinin verildiğini ve ilk 80 aracın Ocak ayının sonunda hatlarda olacağını, kalan araçların ise Şubat ayının sonuna doğru hatlara gireceğini söyledi.

Üniversite içi sefer sayılarının 180'den 210'a, bu sefer sayısının daha da artacağını, Ayrıca kampüs içinden gelen dolmuşların yoğunluğundan bahsederek üniversite sosyal tesislerinden de otobüs kaldırılabileceği vurgulandı.

 

KAYNAK : http://aksarayhaberleri.gen.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum