-

BAŞKAN YAZGI DAN ALÇAY'A ZİYARET

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’a iadeyi ziyarette bulundu...

BAŞKAN YAZGI DAN ALÇAY'A ZİYARET
23 Eylül 2014 - 17:42
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Başkanlığı görevinde kendisine hayırlı olsun temennisinde bulunan Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay’a iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Yazgı’yı ilçe belediye binası önünde karşılayan Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aksaray’da hizmet alanında yürütülen faaliyetleri yakından takip ettiğini belirten Niyaz Alçay, Ramazan Sokağı eğlencesi ve 32. Uluslararası Aksaray Kültür Turizm ve Sanat festivalinin Aksaray’ın sosyal yaşamasına güzel bir katkı sağladığını ifade etti.

Kendi ilçesine hizmet yaparken Aksaray Belediyesini örnek aldığını belirten İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etmiştir. Eskil halkı adına Hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz” diyerek ilçede belediye kanalıyla yürütülen çalışmaları anlattı. Başkan Yazgı ise sadece Aksaray merkeze değil Aksaray sınırları dâhilinde herkese hizmet etmeye hazır olduğunu belirtip, “Bu şehir hepimizin. BizlerŞeyh Edebali’nin dediği gibi ‘İnsani yasat ki devlet yaşasın’ düsturu ile yola çıktık. Sadece merkeze değil ihtiyaç olması halinde İlçeye, beldeye hatta köylerimize bile yardım etmeye hazırım. Yeter ki hizmetimizin bir amacı olsun, yeter ki insanımız bu hizmetten faydalanabilsin” diyerek Aksaray Belediyesi olarak imkânlar elverdiği sürece her alanda yardım etmeye hazır olduğunu belirtti.

 İkili görüşmelerin ardından Başkan Yazgı ile İlçe Başkanı Niyazi Alçay, Eskil ilçesinde esnafları ziyaret ettiler. İlçe halkı, Başkan Yazgı’ya kendi ilçelerine ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.Her iki başkan ilçe esnafına hayırlı kazançlar dilerken Niyazi Alçay, belediye olarak ilçeye kazandırdığı mesire ve dinlenme alanı olarak yapılan Tuzgölü parkı, asfalt ve kaldırımlardan da örnekler gösterdi.

Ziyaret sonrasında bir süre daha görüşen iki başkan birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum