-

BAŞKENT AKSARAYLILAR PLATFORMU ÜYELERİ AKSARAY'DA...

Başkent Aksaraylılar Platformu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi. İlk olarak Aksaray Ticaret Borsasını Ziyaret eden Başkent Aksaraylılar Platformu burada Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.

BAŞKENT AKSARAYLILAR PLATFORMU ÜYELERİ AKSARAY'DA...
25 Kasım 2018 - 08:57
Başkent Aksaraylılar Platformu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi. İlk olarak Aksaray Ticaret Borsasını Ziyaret eden Başkent Aksaraylılar Platformu burada Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özkök, Platform üyelerine Aksaray hakkında bilgiler aktardı. Başkentte yaşayan Aksaraylı bürokratlar ve iş adamlarından oluşan heyet Aksaray’ın Ankara’da en iyi şekilde temsil edilmesi ve tanıtılmasını amaçladıklarını bunun için de Aksaray’dan gelecek desteğin önemli olduğunu ifade ettiler. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra platform üyeleri Aksaray Ziraat Odasını ziyaret etti. Burada Ziraat odası faaliyetleri hakkında bilgiler alan heyet şehrimizin manevi değeri olan Somuncubaba külleyesini ziyaret etti. Heyet son olarak Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk’ ün oğlu Melih ve Gül çiftinin düğün merasimine katılarak Ankara’ya hareket etti.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum