-

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ DEMİRCİ KASABASINDA MİTİNG YAPTI

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici seçim gezileri kapsamında dün Aksaray Demirci Beldesi'nde düzenlenen miting programına katıldı.

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ DEMİRCİ KASABASINDA MİTİNG YAPTI
14 Mart 2019 - 13:08
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici seçim gezileri kapsamında dün Aksaray Demirci Beldesi'nde düzenlenen miting programına katıldı.

Genel Başkan Destici Demirci Beldesi Belediye Başkan Adayı Ramazan Bozlak ve seçmenleri tarafından onlarca araçlık konvoy, meşaleler ve davul zurna ile Belde girişinde karşılandı. 

Burada Vatandaşlara hitap eden Destici Belediye Başkan Adayı Ramazan Bozlak'a destek istedi ve seçilmesi halinde bütün imkalnları ile Demirci Beldesine hizmet getireceklerini vurguladı. Seçim Mitingini Büyük Birlik Partisi Aksaray il başkanı Ahmet Karaman'ın Yanısıra Diğer parti yetkilileri de katıldı.



Aksaray´ın Demirci Beldesi´nde konuşma yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,"Bugün Aksaray´ın Demirci beldesinde, 7´den 70´e herkes, Büyük Birlik Partisi´ni bağrına bastı. Ana sütü gibi tertemiz Anadolu mayasının, milletimizin yüreğinde makes bulmuş sesidir nefesidir Büyük Birlik Partisi´dir.





Mustafa Destici, "Ben de sizlerden birisiyim, bir köylü çocuğuyum ve hala aktif olarak çiftçilik yapmaktayım. Onun için sizlerin yaşadığınız her türlü zorluğu ve çözümünü biliyorum. Her meydan da sizin sesiniz olmaya çalışıyorum.

10 sene önce buğdayı 50-60 kuruşa sattıklarını belirten Genel Başkanımız Mustafa Destici, bugün ise 80-90 kuruşa zor sattıklarını belirtti. Mazot, tohum yüzde 300, ilaç yüzde 250 zamlanmış. Çiftçinin bu durumdan çıkması için mazottan ÖTV´nin kaldırılması gerektiğini söyledi.

 

Bu sevginin hakkını verebilmek adına bugüne kadar olduğu gibi,bundan sonra da "saf-temiz-samimi"Anadolu insanımızın mutlu ve müreffeh bir hayat yaşaması  için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.


Bugünkü programlarımızda bizi yalnız bırakmayan kadınlarımıza,kızlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum.

Sağolsunlar, varolsunlar. Onların desteği ile büyüyecek ve kazanacağız inşallah."dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum