-

BEYAZAY DERNEĞİ İÇ ANADOLU BÖLGE BAŞKANLIĞINA DOÇ.DR. MUSTAFA KAYIHAN ERBAŞ ATANDI

Türkiye Beyazay Derneği Aksaray Şube Başkanı Doç.Dr. Mustafa Kayıhan ERBAŞ, Türkiye Beyazay Derneği İç Anadolu Bölge Başkanlığına atandı.

BEYAZAY DERNEĞİ İÇ ANADOLU BÖLGE BAŞKANLIĞINA DOÇ.DR. MUSTAFA KAYIHAN ERBAŞ ATANDI
13 Kasım 2018 - 18:49
Türkiye Beyazay Derneği Aksaray Şube Başkanı Doç.Dr. Mustafa Kayıhan ERBAŞ, Türkiye Beyazay Derneği İç Anadolu Bölge Başkanlığına atandı. İç Anadolu Bölge sorumluluğunda Ankara, Konya, Kayseri, Eskişehir, Niğde, Nevşehir, Karaman, Kırıkkale, Sivas ve Tokat illeri ile bunlara bağlı ilçe şubeleri olmak üzere toplam 14 şube yer alıyor. 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Erbaş “ Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkezi tarafından bu göreve layık görüldük. Dernek yönetimimiz, üyelerimizle birlikte Aksaray’ımızın potansiyelini en iyi şekilde kullanarak, engelliler konusunda Türkiye’de standartları yüksek, projeleri ile ses getiren ve tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu çalışan bir yapımız var. Bu durum şehrimiz adına büyük bir kazançtır. Bu atamanın şehrimize ve derneğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Erbaş ayrıca öncelikli hedeflerinin Aksaray’ı Avrupa’da engelliler konusunda en yaşanabilir şehir haline getirmek olduğunu ve tek beklentilerinin de Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanarak bu topluma ve tüm insanlığa hizmet etmek olduğunu söyledi. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum