-

BORSA ÇALIŞIYOR ORTAKÖY KAZANIYOR

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Bir Dizi Temaslarda Bulunmak Üzere Ortaköy İlçesini Ziyaret Etti.

BORSA ÇALIŞIYOR ORTAKÖY KAZANIYOR
19 Temmuz 2018 - 13:23
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, beraberinde Aksaray Ticaret Borsası Meclis Üyeleri Yakup Uğur, Mehmet Ekici, Sür-dem yapı yetkilileri Fikret Sürmeli ve Durmuş Demir ziyaretlere eşlik etti.

Başkan Özkök ilk olarak Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük’ü makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette gündemdeki konular harici yapımı tamamlanan ve aktif olarak çalışmaya devam eden Aksaray Ticaret Borsası Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi hakkında istişarelerde bulundu. Tarım Ticaret Merkezinin sorun ve sıkıntıları, çözüm önerileri ve eksikleri masa yatırılarak neler yapılması gerektiği konusunda karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Ortaköy Belediye Başkanı Mahmut Ütük’ ü ziyaret eden Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök daha sonra Meclis Üyeleri Mehmet ekici ve Yakup Uğur ile birlikte Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezinde incelemede bulundu. Burada bir açıklama yapan Başkan Özkök şu ifadelere yer verdi.

 

“Kamil Odur Ki, Koya Dünyada Eser; Eseri Olmayanın Yerinde Yeller Eser”

“Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi’nde Meclisi üyelerimiz Yakup Uğur ve Mehmet Ekici ile birlikte İncelemelerde bulunuyoruz. Biz burada Ortaköy’ümüz için çok büyük bir projeyi kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben buradan bu tesisin Ortaköy’e kazandırılmasında Kaymakam bey’e, Belediye Başkanımıza, Meclis üyelerimizden İlhan Demir, Mehmet Ekici, Yakup Uğur beyefendiye, Ortaköylü Hemşerilerimize ve esas olan üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Önemli olan bu hizmete başlamaktı. Bizlerde başladık ve yüzümüzün akıyla bitirdik. Görüyoruz ki yapılan bu eser Ortaköy’ümüze çok yakıştı. Ortaköy her şeyin en iyisine laiktir. Burada daha çok projelerimiz olacak. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum