-

CENGİZ AYDOĞDU, AKSARAY MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

Aksaray milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Recep Akalın ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan AKMÜB heyetini TBMM’de makamlarında kabul etti.

CENGİZ AYDOĞDU, AKSARAY MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ ÜYELERİNİ KABUL ETTİ
11 Ekim 2018 - 15:52
Görüşmede, Aksaray’ın inşaat ve müteahhitlik pazarının mevcut durumu ve önümüzdeki döneme ilişkin beklentileri ve planları ele alındı. Aksaray inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunan Aydoğdu, Akalın ve yönetiminden sektörün sorunları hakkında bilgi aldı.

            Çeşitli sosyal kesimlerin beklentilerini bir araya getirebilmenin yolunun, onları temsil eden sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmakla sağlanabileceğine işaret eden Aydoğdu, "Vatandaşın beklentilerini tek tek karşılamak mümkün değil. İşveren çevresi, iş adamları, sanayiciler, inşaatçılar, mimarlar ve tüm kesimlerve onların temsilcileriyleyakın çalışma içerisinde milletin beklediği düzenlemeleri yapma imkânımız olacak. Müteahhitler Birliği de bu bağlamda alanında etkin olarak faaliyet gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğine inancım tam" dedi. 

            Aksaray’ın ihtiyaçları ve iş camiasının beklentisi doğrultusunda bütün imkânların ortaya konacağını belirten Aydoğdu, ziyaretten ve görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek AKMÜB heyetine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

            Ziyaret gündeme ilişkin sohbetin ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum