-

CHP MİLLETVEKİLLERİ AKSARAY'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Mv. Tahsin Tarhan, Bursa Mv. Erkan Aydın, Manisa Mv. Bekir Başevirgen, Kütahya Mv. Ali Fazıl Kasap’tan Oluşan Heyet Esnaflarımızı, Çiftçilerimizi, İş Adamlarımızı Ve Hemşerilerimizi Ziyaret Ederek Sorunlarını Ve Önerelirini Dinledi.

CHP MİLLETVEKİLLERİ AKSARAY'DA ZİYARETLERDE BULUNDU
18 Eylül 2019 - 14:12
Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan, Bursa Milletvekilimiz Erkan Aydın, Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen, Kütahya Milletvekilimiz Ali Fazıl Kasap’tan oluşan Milletvekili heyetimiz; Aksaray’ımızın Sosyal ve ekonomik durumunu, parti politikalarımızın hemşerilerimiz üzerindeki etkilerini, hemşerilerimizin Cumhuriyet Halk Partisinden beklentilerini, eleştiri ve önerilerini öğrenmek amacıyla ilimizi ziyaret ettiler.

Parti binamızdaki toplantıda ilçe başkanları ve parti üyelerimizi dinleyen heyetimiz,  topluca Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsasını ziyaret ederek Oda başkanlarımız Cüneyt Göktaş’tan ve Hamit Özkök’ten şehrimizin ve temsil ettikleri sektörün sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra heyetimizden dört çalışma grubu oluşturuldu.  MV.Tahsin Tarhan heyeti Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, yatırımcılarımız ve Organize Sanayi İşadamları Derneği (OSİAD)ziyaret etti.

MV. Bekir Başevirgen Heyeti Sultanhanı’na giderek çiftçilerimiz, besicilerimiz, turizmcilerimiz ve halı sektörünün temsilcileriyle görüştü.

MV. Ali Fazıl Kasap heyetimiz Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti ve merkez esnaflarımız ile görüştü.

MV. Erkan Aydın heyetimiz Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Ceylan ve Oda Başkanlarını ve Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti. 

Bizlerden ilgisini ve bilgisini esirgemeyen Sivil Toplum Örgütlerimize, üyelerine, esnafımıza, çiftçimize, işadamlarımıza ve siz değerli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.

 

                                                                                                                                                  RAMAZAN KOÇAK                                                         

AKSARAY CHP İL BAŞKANI

YORUMLAR

  • 0 Yorum