-

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN AKSARAY'A HEDİYE

Ak parti Aksaray İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı yazılı yayınladığı basın bildirisinde;...

 CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN AKSARAY'A HEDİYE
01 Eylül 2014 - 15:27
 12. cumhurbaşkanlığı seçimleri ülkemizde ilklerden birine aracılık etmiş ve İlk defa milletimiz aracısız olarak kendi Cumhurbaşkanını seçmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Aksaray %74 oy oranı ile tüm iller arasında, tarihi bir rekor kırarak 5. sırada yer almıştır. Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan, tarafından Teşkilatlarımız adına bizlere hediyeler göndermişlerdir.

 “Aksaray bu tarihi başarıyı yakalarken Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla ve Tüm Teşkilatımızla ortak olarak çalışma sonucu bu başarıyı elde ettiklerini ifade eden Fatih Yıldırıcı, Genel merkezimizde Başbakanımız ve şu anki Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan, 5. Sırada ise Aksaray yer alıyor “Aksaray her seçimde hamd olsun bakıyorsunuz istikrarını koruyan bir ilimiz. Ve partimize desteğini istikrarlı bir şekilde sürdüren bir ilimiz. Oy oranı yüzde 74. Aksaray’ı kalpten selamlıyor, şükranlarımızı sunuyorum demiştir’ Biz bundan dolayı gurur duyduk, mutlu olduk. Toplantı sonrası yanına gittiğimiz Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray’a olan memnuniyetini ve bize olan iyi niyetlerini dile getirdi, dedi.

Cumhurbaşkanımız özellikle Aksaray’ımıza iki adet resmi ile kendi yazmış olduğu ‘Küresel Barış Vizyonu’ isimli kitabını göndermiştir. Cumhurbaşkanımızın ıslak imzasıyla göndermiş olduğu bu hediyeler bizleri onure etmiştir. Biz bu hediyeleri teşkilatımız ve Aksaray halkı adına alıyoruz. Ayrıca Reisi Cumhurbaşkanımız ve Başkanımızla beraber Yeni Türkiye yolunda, 2023 hedeflerine en güzel şekilde ulaştıracaklardır,” dedi.

        M.FATİH YILDIRICI

 AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum