-

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ANKARA'DA AKSARAY ADAYLARINI TANITTI

Geçen Pazar günü Ankara’da CHP Genel Başkanımı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Aksaray Belediye Başkan Adayları açıklandı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ANKARA'DA AKSARAY ADAYLARINI TANITTI
12 Şubat 2019 - 13:01
Konuya ilişkin  Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl başkanı Ramazan Koçak açıklama yaptı.



Başkan Koçak Açıklamasında; Geçen Pazar günü Ankara’da Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Aksaray Belediye Başkan Adaylarımızı açıkladık.

Türkiye'yi 21. yüzyılın yıldızı haline getirmek için mücadele edeceğiz. Bizim mücadelemiz; onur, hak, adalet, birlikte kardeşçe yaşama mücadelesidir. Biz dostluktan, haktan, adaletten söz edeceğiz. Bu ülkenin adalete, hakka ve hukuka ihtiyacı var. Bu ülkenin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. Bu ülkede herkesin ekmeğe, işe ihtiyacı var. Biz bu güzel toplumu cennete dönüştürmek için mücadele edeceğiz. Belediye başkanlarımızın temel görevlerinden birisi bu olacaktır.

 Adaylarımız; Eskil İlçesin de Yakup Gök, Sultanhanı İlçesin de Ahmet Karacaer, Sarıyahşi İlçesin de Eren Özdaş, Yeşiltepe Kasabasın da Tahsin Çelik , Yeşilova Kasabasında Sibel Muştu, Taşpınar Kasabasında Cihan Yüksel ,Bağlıkaya Kasabasında Recep Özkök  Eskil-Eşmekaya Kasabasında Turgay Eşmekaya, Gülağaç-Saratlı Kasabasında Zeki Türker olarak belirlenmiştir.

Ayrıca  Aksaray’da ve Ortaköy’de CHP-İYİ olarak ittifak yaptık. İttifakın Adayı Aksaray’da Özhan Türemiş, Ortaköy’de Halil Demir’dir.

Tüm Aday arkadaşlarıma hayırlı olsun. Bu seçimlerden Belediye Başkanı olarak çıkacaklarına inancım tamdır. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.

 

        CHP AKSARAY İL BAŞKANI                                               

                RAMAZAN KOÇAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum