-

ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ AKSARAY'DA

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez Nevşehir ziyareti dönüşünde Aksaray’ı ziyaret etti.

ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ AKSARAY'DA
17 Nisan 2019 - 18:41
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez Nevşehir ziyareti dönüşünde Aksaray’ı ziyaret etti. Bakan Sayın Fatih Dönmez’i Valimiz Sayın Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Ali Karabağ karşıladı.

Bakan Fatih Dönmez Ağaçlı Tesislerinde verdiği kısa molada Vali Ali Mantı ile görüşerek Aksaray ile ilgili bilgi aldı. Bakan Dönmez daha sonra Aksaray’dan uğurlandı.

 

Başarılı Sporcudan Vali Ali Mantı’ya ziyaret



Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun Türkiye Yüzme Şampiyonası için düzenlediği bölgesel yarışmada 3. olan Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sporcusu Enes Bulut Valimiz Ali Mantı’ya ziyarette bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ve özel sporcu Enes Bulut’u Valilik makamında kabul eden Vali Ali Mantı, Antalya’da düzenlenen 370 özel sporcunun katıldığı yarışmada sırtüstü yüzme dalında 3. olan Bulut’u tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Futsal Şampiyonasına katılacak sporculardan Vali Ali Mantı’ya ziyaret



Aksarayspor Lisesi Futsal Takım oyuncuları Valimiz Ali Mantı’yı ziyaret etti.  Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, ,Aksaray Gençlik ve Spor Müdürü Cüneyt Alkan beraberinde Aksarayspor Lisesi Kız Futsal Takımı oyuncularını Valilik makamında kabul eden Valimiz Ali Mantı 23-28 Nisan Tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcuları tebrik etti.

Katılacakları şampiyona için başarı dileklerini ileten Valimiz Ali Mantı sporcularla bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum