-

EŞİNİN BOĞAZINI KESEN ZANLI AKSARAY'DA TUTUKLANDI

Eşini yaralayan ve Gözaltına alınan Şüpheli Bahtiyar B. işlemlerinin ardından mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine teslim edildi...

EŞİNİN BOĞAZINI KESEN ZANLI AKSARAY'DA TUTUKLANDI
01 Ağustos 2019 - 14:39
Aksaray il emniyet müdürlüğü tarafından Konuya ilişkin verilen bilgide; "29.07.2019 günü saat:09.45 sıralarında idaremiz Hürriyet Mahallesi 4676 Sokak No:13 sayılı ikamette resmi nikahlı evli olan Aysel B. (19) ve Bahtiyar B. (31) isimli şahısların aile içi geçimsizlik yüzünden sözlü olarak tartıştıkları esnada Şüpheli Bahtiyar B.  Aysel B. yi bıçakla yaralaması sonucu Aysel B. ikametinin balkon kısmından atlayarak olay yeri yakınlarında bulunan komşusunun ikametine gitmiş, şüpheli şahıs eşini takip ederek komşusunun ikametinde de eşini yaralamıştır.

          Olay yerine intikal eden ekiplerimiz ve 112 ekipleri tarafından müşteki Aysel B.  Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiş, tedavisi devam etmektedir.

        Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Bahtiyar B. yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olay yerinde yapılan incelemelerde bir adet kesici kısmı kırık meyve bıçağı elde edilmiştir.

 

Gözaltına alınan Şüpheli Bahtiyar B.işlemlerinin ardından 01.08.2019 günü mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir." denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum