-

FİTNE FESATA PİRİM VERMEYİN DIŞLAYICI DEĞİL, KUCAKLAYICI OLUN

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik yaptıkları ziyaret kapsamında Sağlık-Sen yöneticilerine de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

FİTNE FESATA PİRİM VERMEYİN DIŞLAYICI DEĞİL, KUCAKLAYICI OLUN
14 Kasım 2014 - 16:08
Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Kaya, Başkan Vekili Cem Karanfil, Teşkilatçı Mehmet Özgen, Mali Sekreter Yaşar Güne, Mevzuat Sekreteri Barış Sağlam tarafından karşılanan Başkan Yazgı ve Milletvekilleri sendika yönetimi ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Milletvekili Alaboyun yaptığı açıklamada emaneti ehline vermek gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi “AllahuTeâlâ Nisa Suresi’nde diyor ki “Emaneti ehline verin” emaneti ehline vereceksin. Kim ise, ona vereceksin. Eşitlik içerisinde kendimizinkini seçelim. Eşit olmayanlar içerisinde emanetin ehli kim ise ona vereceksin.  İşte yerelde belediye, Ankara’da siyaset olarak bizler, sivil toplum kuruluşunda Ahmet kardeşimiz ve sizler… Önemli olan, hastanemiz için neler yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Burada önemli olan hizmettir. Yani takım ruhu içinde çalışıp da vatandaşımız şunu derse ki; Aksaray Devlet Hastanesi’nde veya kamu kurumunda huzur var,birlik var, beraberlik var;ufak tefek insanın olduğu yerde sorun olur ama,birbirine girmiyor insanlar der.

Fitne çok kötü. Fitne katilden beter. Dedikodu her şey; insanlar mutlaka bir yerde bir şey elde etmek için elinden geleni yapıyor, eline geçmeyince de başlıyor dedikodular, fitneler v.s. Bunlara pirim vermemek lazım. Birliği, beraberliği sağlayın. Diğerlerini de dışlayıcı değil, kucaklayıcı olun. Yani bir anlamda cezalandırıcı değil, affedici olun. Bizde yapıyoruz ister istemez; siyaset yaptığın için herkesi kucaklayacaksın. Tekrar Allah hepinize hayırlı uğurlu etsin.

Milletvekili İlknur İnceöz başarının ekip işi olduğunu ifade ederek şu görüşlere yer verdi:

 “Ben başta Sağlık-Sen Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere hepinize başarılar diliyorum. İnşallah bunda sonrada bayrağı aldığınız yerden, sağlık camiası adına en güzel şekilde taşırsınız. Bizde burada gereken desteği her zaman vermeye hazırız. Biz sizlere hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Birlik ve beraberliğinizimuhafaza edin. Yaptığınız işte birlik çok önemli. İşi hep ehline vermemiz gerek. Yani bize ne bilgi geliyorsa biz o doğrultuda hareket ediyoruz. Ama sizler, burada sahayı en iyi tanıyanlardansınız. İsim önerme konusunda, bilgilendirme konusunda bizlerin çok önemli iletişim kanallarısınız.

Sağlıkta başarı, ekip olaraktır; çaycısından tutun başhekimine kadar hep birlikte uyum içinde çalışmaktan gelir. Bizim derdimiz Aksaray’dır. Aksaraylı vatandaşlarımızın sağlıkta en iyi hizmeti alabilmesidir. Ama en önemlisi insanımızdır. İnsanımızla muhatap olacak sağlık camiası; buradaki başarı da sizlerden kaynaklanacak. Sendika olarak kucaklayıcı olmak gerek. Demokratik bir yarıştan çıktınız. Bunun galibi oldunuz. Ama bütün camiadaki arkadaşlarında artık bundan sonra ihtiyacını, sorunlarını iletecek kanalda sizlersiniz. Bizim meselemiz Aksaray. Sizde bu kanaldan hizmet ediyorsunuz. İnşallah hep beraber Aksaray olarak, takım olarak hizmet etmeye gayret göstereceğiz.

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Sağlık-Sen yönetimine başarılar dileyerek “Bende hem değerli başkanıma hem de yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allahutandırmasın. Allah yardımcınız olsun. Bizlerde belediye olarak üzerimize düşen, yapmamız gereken neyse beraber, birlikte hareket edeceğiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.”Şeklinde konuştu.

Diğer taraftan Sağlık-Sen Başkanı Rıfat Kaya ile yönetim kurulu üyeleri de kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı, Başkan Yazgı ile Milletvekilleri Alaboyun ve İnceöz’e teşekkür ettiler. 

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Bahri Özçicek
    9 yıl önce

    Aksaray da sağlık sistemindeki sorunlar herkesce biliniyor. Bu sorunların oluşmasını sağlayanlar ısrarla yönetici oluyorlar.Sendika en büyük paralel. Sendikacılar kendi menfaatlerinden başka hiç bir şey yapmıyorlar.Maalesef siyasette buna çanak tutuyor.Aksaray ölçeğindeki iller ile karşılaştırıldığında iyi durumda değiliz.Allah rızası için iş yapan yok.yöneticiler siyasilere takla atmak için kurumlarını masa sandelye ile doldurdu.bunu herkes biliyor.rnaksaraya çivi çakan yok.herkes kendini ve çevresini kolluyor.bu vebalin altından nasıl kalkacaklar .

  • mehmet
    9 yıl önce

    SENDİKANIN BÜROSU YOK MU? SENDİKACILARI GENEL SEKRETERLİĞE ÇAĞIRIP TEKMİL VERDİRMİŞLER:) bu sendikacılar siyasetin ve idarecilerin kuklası olmuşlar üyelere ne verebilirler?

  • hemşire
    9 yıl önce

    Ali rıza efendi sen sağlıktaki fitnenin asıl kaynağısın.Sen değilmisin hakkında ağır cezada davalar olan adam uğruna sağlıktaki herkesi karşına alan, sen değilmisin çok para alması için edebiyat öğretmeni kardeşini sağlıgın başına getiren sen değilimisin enerjisi bitmiş Aksarayin sağlıgının katili saglik mudurunu gorevde tutan sen degilmisin parelelcileri sendikanın basına getiren .. tabi bu baskan profesyonel sendikaci ya ondan ehli oluyor. Kuyruk acisi demiyorda. Sen gidince tum aksaray kurtulacak. Davul valdiracagiz.

  • ali aldırmaz
    9 yıl önce

    sn.alaboyun nisa surenin en büyük tatbik edicisi olarak örnek bir şahsiyettir.kendisi nisa suresini o kadar güzel özümsemiş olacak ki öğretmen olan kardeşini sağlık teşkilatının 2 numarası yapmıştır. demek oluyor ki emanet emin ellerde.